Nyheter

Två läckra barnvagnar från Britax 2016

Britax uppdaterar sina barnvagnar B-MOTION 4 och Affinity till B-MOTION 4 PLUS och Affinity 2.

Två läckra barnvagnar från Britax 2016

B-MOTION 4 PLUS är en uppgradering av den populära och lätta vagnen B-MOTION 4 från Britax. Den nya vagnen har bland annat en högre godkänd maxvikt på 20 kilo istället för tidigare 17 kilo, ett justerbart fotstöd, skumfyllda punkteringsfria gummidäck och nio fräscha, snygga färger att välja bland. Tack vare en smidig enhandsfällning kan du hålla barnet i ena armen och fälla ihop vagnen med den andra. Vagnen har steglös ryggfällning samt liggläge vilket gör att barnet kan ligga eller sitta i bästa möjliga position. B-MOTION 4 PLUS väger endast 11,5 kilo. Den har ett svart chassi och svart basklädsel, men den rymliga suffletten finns i hela nio färger och köps till separat tillsammans med matchande handtagsbåge.Färgerna är Cosmos Black, Flame Red, Ocean Blue, Mineral Lilac, Lagoon Green, Sand Beige, Wood Brown, Rose Pink och Sunshine Yellow.B-MOTION 4 PLUS finns i butik från december 2015 och kommer kosta cirka 3 195 kronor. Cirkapriset för sufflett och handtagsbåge är 695 kronor.
Affinity 2 är en uppgradering av den omtyckta vagnen Affinity där Britax lyssnat till konsumenternas önskemål. Nytt är det justerbara ryggstödet, enhandsgreppet för hopfällning, de skumfyllda och punkteringsfria gummidäcken och sätet som blivit både större och djupare.Affinity 2 är en vändbar sittvagn med flera lutlägen. Vagnen fälls i ett stycke och har även i hopfällt läge en kompakt storlek. Med kompletterande liggdel och babyskydd som du lätt klickar fast i chassit går vagnen att använda från födseln upp till 17 kilo.Du kan kombinera ihop din Affinity 2 genom att välja mellan fyra olika chassifärger och sex textilfärger.De fyra färgerna för vagnens chassi är svart, vit, silver och krom. Det svarta chassit kommer med svart basklädsel, de övriga med grå. Sufflett, sittdyna och varukorg finns i sex färger: Cosmos Black, Flame Red, Wood Brown, Ocean Blue, Lagoon Green och Mineral Lilac.Affinity 2 finns i butik i början av 2016. Cirkapriset för chassi inklusive basklädsel är 5 495 kronor. Liggdelen kostar cirka 1 795 kronor.Mer information finns på
Britax hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.