Nyheter

Var med på MiniHeroes – träningsfest för familjen

MiniHeroes är en träningsfest och hinderbana för hela familjen. Den äger rum söndag den 13 september på Gärdet i Stockholm. Alla anmälningsavgifter går direkt till tre utvalda hjälporganisationer.

Var med på MiniHeroes – träningsfest för familjen

MiniHeroes är en tärningsfest för hela familjen. Var med på hinderbana, anpassad efter barnens ålder. Hinderbanan är uppbyggt så att man kan ta sig runt med barnvagn och samtidigt är den en utmaning för äldre barn.Förutom hinderbanan kommer det att bjudas på flera kringaktiviteter under dagen. Det kommer att finnas en scen med olika uppträdandenAtt vara med kostar 100 kronor per familj – och anmälningsavgiften går direkt till hjälporganisationerna; Hope587, Kung Över Livet och Talita. Du behöver inte anmäla dig i förväg. Det är bara att komma till Gärdet kl 14, den 13/9. Bakom evenemanget står CharityFit och tidningen Mini&Me. Mer om dem och om programmet hittar du på
www.miniheroes.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.