Nyheter

Vårens barnkläder från ebbe – krispigt blandas med klassiskt

Tänk krispigt gröna äpplen, friska västkustvindar och till det lite smuts under naglarna med klassisk workwear denim – det kännetecknar ebbes vår- och sommarkollektion 2013.

Vårens barnkläder från ebbe - krispigt blandas med klassiskt

Som vanligt leker ebbe på det skandinaviska temat med en enkel och stilren kollektion som för tankarna till det kristallklara havet och den vita, varma sanden. En skir årstid som vår- och sommar behöver dock sitt klorofyll och med äppelgröna inslag bjuder ebbe på ränder och rutor i både trikå och vävd bomull. Man håller också fast vid ebbes prickar och kryddar kollektionens skjortor och klänningar med skön rockabillykänsla och fina denimdetaljer. Dessutom har man på ebbe kvar sin passion för denim och har inför sommaren hämtat inspiration från 1800-talets work wear med den klassiska hickoryranden i marina färger. Snickarbyxor, jeans, shorts, solhattar och kepsar ryms i kollektionen. Bland de nya plaggen finns en väst och även sneakers, samma stil.
UV-kläder och strandlivFör lata dagar på stranden föreslår ebbe en polkarand i rött och blått på vit bakgrund som är lätt, svalt och mjukt. För badsugna finns det baddräkt, bikini, badbyxor och beachsuit att glädjas åt – allt med UV-skydd 50. Att med enkelhet kunna blanda plaggen med varandra vad gäller stil, färg och funktion är en grundtanke för ebbe som står för extra beautiful basic equipment. Utöver allt det nya finns ebbes bassortiment med exempelvis t-shirts, cardigans, linne, leggings, mössor och filtar. I jenaskollektionen finns numera åtta olika modeller att välja mellan. Vårkollektionen från ebbe finns i butik första veckan i februari. För mer info besök
ebbes webbutik

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.