Nyheter

Vårnytt med nya mönster från Elodie Details

Nya mönster och färger på babyutrustning, nappar, napphållare, barnvagn, regnskydd till barnvagn och barnrumsinredning från Elodie Details.

Vårnytt med nya mönster från Elodie Details

Nyheter från Elodie Details våren 2014

Den största nyheten under våren från Elodie Details är det helt nya mönstret Graphic Grace som finns på tio produkter, allt från napphållare till paraplysulkyn Stockholm Stroller.
Nappar & napphållareEn helt ny kollektion med matchande nappar och napphållare. Napparna har en ortodontisk sugdel i silikon.
Regnskydd till barnvagnBarnvagnregnskydden från Elodie Details har nu både nerfällbar lucka i genomskinlig plast och en dragkedja för att det ska vara lättare att sätta i och lyfta ur barn i barnvagnen med regnskyddet på. Nya färger är det helt rosa regnskyddet Petit Royal och det diamantmönstrade Graphic Grace.
BarnrumsinredningÄven i serien Elodie Details HOME hittar du nya mönstret Graphic Grace på påslakanset till spjälsängen och på förvaringskorg. Mer informatino om alla nyheter kan du hitta på
Elodie Details webbsida och där hittar du även deras webbutik.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.