Köpguider

10 fina höstkängor som håller barnens fötter varma

Vi går mot kallare tider! Det är hög tid att skaffa varmfodrade höstskor eller höstkängor till barnen så att de inte fryser om fötterna. Innan det är dags för de riktigt tjocka vinterstövlarna kan det vara skönt med ett par bra höstkängor som tål väta och håller värmen. Ett par lagom tjocka höstkängor blir också ett bra komplement till vinterkängorna, de lite varmare vinterdagarna. Här är 10 läckra modeller!

Moon-sneakers

Moon Boots kan vara lite klumpiga med sitt höga och tjocka skaft. Nu kommer Moon Boot med en lägre mer sneakers-liknande modell som heter Moon Boot W.E. Jr Strap Wp. Finns i flera färger i storlek 28-36.

Pris:999 kr hos Babyshop.com


Varmfodrade kängor

Worker Ping är ett par läckert rosa kängor, varmfodrade och med rejäl gummisula. Från märket Rainbow & Snow. Finns i storlek 25-33.

Pris:1 249 kr hos Babyshop.com


Äkta Dr Martens

Har du en liten rebell hemma kommer hen att passa utmärkt i ett par Dr Martens. Precis som för vuxna är det en rejäl läderkänga med snörning, men barnmodellen har även en dragkedja för att enklare kunna ta av och på kängorna. Insidan är fodrad med mjuk mesh som gör att skon andas. Finns i flera färger och många storlekar. Modellen på bilden heter Broklee.

Pris:899 kr hos Babyshop.com


Fleecefodrad känga

Nymölla är en smidig höstkänga med fleecefodrad känga från Kavat. Nymölla är tillverkad i äkta skinn med utvändigt material som är fukt- och smutsavvisande samtidigt som det andas. Kängan är enkel att ta på tack vare praktisk dragkedja på skons insida. Den har också en innersula i microfiber med skön stöttupptagningsförmåga och andningsfunktion. Storlek 21-27.

Pris: just nu 599 kr (ordinarie pris 749 kr) hos Lekmer.se


Ekologiskt från Kavat

Svappavaara heter den här fina vinterstöveln från svenska Kavat. Den är gjord kromfritt, vattentätt och miljövänligt skinn. Stöveln har en vid öppning med kardborreknäppning, som gör den lätt att ta av och på. Invändigt är vinterstövlen fodrad med ull, och innersulan går att ta ur. Yttersula av gummi. Som alla Kavats skor är vinterkängan Svappavaara fri från PVC, teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten. Storlek: 27-33.

Pris:999 kr Babyshop.com


Zebrasnygg

Ett par läckra vinterstövlar från Kavat för de yngsta barnen. Modellen heter Yxhult XC Multi Boots. Det är en mycket vattentålig vinterkänga, som andas med en utsida i läder som har ett skalmaterial och tejpade sömmar. Kängan är fodrad med ull och innersulan kan tas ut. Finns i storlek 20-25.

Pris:699 kr hos Babyshop.com


Rejäl vinterkänga

Kängan Domino från Viking fungerar lika bra som höstkänga som varm vinterkänga. Det är en Goretex-känga med ullfoder. Tack vare sitt Goretex-membran är kängan vatten- och vindtätt samtidigt som den andas och håller barnens fötter både varma och torra i alla väder. andas. Finns i flera färger. Storlek 20-27.

Pris:just nu 679 kr (ordinarie pris 799 kr) hos Lekmer.se


Smidig som en katt

Den här modellen från österikiska Superfit heter Snowcat. Det är en smidig höst- och vinterkänga, som är varm utan att bli för klumpig. Snowcat har ett varmt ullfoder med löstagbarn innersula. Utvändigt är det Goretex, som gör kängan vind- och vattentät samtidigt som den andas. Finns i storlek: 20-35.

Pris: just nu 594 kr (ordinarie pris 699 kr) hos Lekmer.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.