Köpguider

18 söta fåtöljer och soffor till barnens rum

Att välja fåtöljer är kanske en av de viktigaste valen till våra vardagsrum? De ska vara snygga, bekväma och med tanke på att de kostar en del vill vi att de ska hålla länge. Även barnrummet förtjänar en plats med en mysig fåtölj att krypa upp i. Här har jag valt ut fåtöljer i olika stilar, färger, mönster och prisklasser. Här finns allt från budgetalternativ i plysh till lyxiga Emmafåtöljer designade att ärvas i generationer. En lite extra lyxig fåtölj kan även passa bra som dop- eller födelsedagspresent.

Emmafåtöljen i miniformat

Den här lilla Emmafåtöljen i miniformat hittar du hos Bonti. Den är tillverkad i Småland för att främja svensk tillverkning och samtidigt värna om kvaliteten och miljön. Klädd i vitt tyg Panaro och med klädda knappar i olika färger. Utan kappa och med ben i körsbärslasyr. Om du önskar anpassa fåtöljen enligt specifikationer går detta att göra hos Bonti. Emmafåtöljen kan även beställas med kappa, se bild 9.

Pris: 4 900 kr hos Bonti.se


Clubfåtölj i flera färger

Clubfåtöljen Star från Kids Concept hittar du hos Miniroom och den finns i ett flertal färger, bland annat i grön och vit.

Pris: 799 kr hos webbutik Miniroom.se


Brittisk charm

En unik Chesterfield-barnsoffa för de små, iklädd linnetyg. Soffan kommer från Kids Concept och du hittar den hos Babyshop, tillsammans med ett stort urval stoppade fåtöljer.

Pris: 2 199 kr hos Babyshop.se


Sådan förälder sådant barn

Ett budgettips, som ofta vad gäller möbler från IKEA. Poäng barnfåtölj passar bra ihop med Poäng fåtölj i vuxenstorlek. Fåtöljen är lätt att hålla ren, då klädseln kan tas av och maskintvättas.

Pris: 199 kr hos Ikea.com


Fåtölj och gungstol

Den här fåtöljen kan lätt förvandlas till en gungstol, den levereras med vanlig benställning och gungstolsmedar. Fåtöljen görs i fyra färgstarka färger, orange, rosa, grön och turkos. Du hittar dem hos Barnparadiset.

Pris: 2 490 kr hos Barnparadiset.se


Stoppad stol

Stoppad barnstol som passar bra vid det lilla bordet. Stolen kommer från Jabadabado och finns i fem färgställningar hos Jollyroom.

Pris: 299 kr hos Jollyroom.se


Saccosäcken Littlephant

Varför inte sitta på en saccosäck istället för en fåtölj eller stol? Hos Littlephant hittar du saccosäcken Littlephant, i form av just en elefant. Här finns även Saccosäcken Nina som har bjällror i armarna, för rolig lek för de yngsta.

Pris: 1 795 kr hos webbutiken Littlephant.com


Marin känsla

Laguna från KidKraft är en kraftig fåtölj med svängda armstöd och benklossar i trä. Titta in hos Jollyroom för ett stort urval fåtöljer för barnrum.

Pris: 1 049 kr hos Jollyroom.se


Hopfällbar barnfåtölj

Fåtöljen Bilbo är en hopfällbar barnfåtölj med silverfärgade stöd och blått eller rosa tyg. Då fåtöljen är hopfällbar är den lätt att förvara när den inte används och kan även tas med på utflykt i bilen.

Pris: 795 kr hos webbutiken Furniturebox.se


Sitt på puff

Sätt färg på barnrummet med en virkad sittpuff från Sebra. Du hittar den, och en turkos variant, hos Jollyroom.

Pris: 1 099 kr hos Jollyroom.se


Lyx som håller i generationer

En liten 40-tals inspirerad länstol med namnet Lill- August. Fåtöljen är tillverkad i Småland, för att främja svensk tillverkning och samtidigt värna om kvaliteten och vår miljö. Här är fåtöljen klädd i tyget Lillruta i grönt/vitt med ben och armstöd i lackad björk, för en klassisk skandinavisk look. Kontakta Bonti för eget önskemål om tyg.

Pris: 4 800 kr hos Bonti.se


Lila plysh

Ett billigare alternativ på en stoppad fåtölj. Fåtöljen Cloudberry Castle i plysh hittar du även i blått och rosa hos Jollyroom.

Pris: 539 kr hos Jollyroom.se


Tidlös Howard-fåtölj

Det här är en lyxig Howard-barnfåtölj från Englesson. En elegant och tidlös möbel, vilken passar bra i både klassiska och moderna miljöer. Fåtöljen finns i flera tygval.

Pris: 5 940 kr hos Lannamobler.se


Fåtölj i fårskinn

Den här Emmafåtöljen är klädd i äkta fårskinn i grått och har ben i lackad björk för en klassisk skandinavisk look.

Pris: 5 800 kr hos Bonti.se


Utbytbar klädsel

Hoppekids clubfåtölj kan du byta klädsel på. Här i svart och finns även i rosa och blått. Jollyroom säljer både fåtöljen och klädseln.

Pris: 359 kr hos webbutiken Jollyroom.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.