Köpguider

Låt våren komma in i barnens rum

Nu står våren för dörren och visst känner man för att tjuvstarta lite och ta in våren redan nu! Barnrummen får en vårlig känsla med hjälp av textilier och lektält, låt färgerna gå i grönt och pastell och välj mönster som blommor och fjärilar. Här är några av mina favoriter, som ger en försmak av vår som sommar.

Tälta inne

Det här lektältet passar lika bra i barnens rum inomhus som för utomhusbruk, när våren och sommaren kommer. Titta in hos Miniroom för ett urval tält i olika färger och former.

Pris:1 399 kr hos Miniroom.se


Solig sommaräng

Sture & Folke har utökat sin kollektionen vackra filtar med motivet Wildflower Meadow. En känsla av sommaräng inomhus!

Pris: 145 euro hos Sture & Folke


Fjäriln vingad syns på Haga

Dessa vingar från Numero 74, för våra små fjärilar och feer, finns i tre färgställningar hos Miniroom.

Pris: 239 kr hos Miniroom


Kurragömma

Lek kurragömma i den här kryptunneln från Ikea, vilken kan tas ut i trädgården eller parken när det blir varmt.

Pris:149 kr hos Ikea


Fågelkvitter i barnrummet

Ta in våren i barnrummet med hjälp av sängtextilier från Garbo & Friends. Bäddsetet Birds in the bush finns i två storlekar, för vagn/vagga och för spjälsäng. Hos Garbo & Friends hittar du ett större urval sängtextilier som passar våren och sommaren.

Pris:499 kr hos Garbo & Friends


Påskharen tar sig ett bad

Mysig badcape med huva och söta kaninöron från Elodie Details. Badcapen har frotté på insidan och mjuk velour på utsidan. Passar bra i ett stort påskägg.

Pris: 299 kr hos Elodie Details


Sitt kungligt

I den här barnfåtöljen i grön plysch sitter ditt barn som en kung! Hos Jollyroom hittar du mer barnrumsinredning i vårens ljusa färger och pasteller.

Pris: 469 kr hos Jollyroom


Ahoy!

Illustration av en sjöman och hans vän hunden, av konstnären Anna Grape.

Pris:220 kr hos Anna Grappe Design


Vacker förvaring

Den här vackra förvaringsasken kommer från engelska Rosehip. Fyll den med betydelsefulla minnen, eller använd den som presentask till vårens kalas.

Pris:315 kr hos Mokkasin


Dekorera med pinnglass

Ice creams on a string, så heter de här vimplarna från Camilla Lundsten och hennes Littlephant. Hos Littlephant kan du även hitta roliga vimplar i form av fjärilar, passande våren!

Pris:379 kr hos Littlephant


Ljusa pasteller i sängen

Ferm Living’s bäddset Harlequin mint finns i två storlekar, spjälsäng samt vuxen/barn. Bäddsetet är tillverkat av 100 procent ekologisk bomull. Perfekt för att bädda fint till våren.

Pris:599 kr hos Miniroom


Dekorera påskriset tillsammans

Snart är påsken här och då klär vi gärna påskris med Mailegs charmiga dekorationer. Titta in hos Syster Lycklig för att se påskägg i plåt, kaniner, påskharar och dekorationer till påskriset.

Pris:35 kr hos Syster Lycklig


Vårmaskerad

De här fjärilsmaskerna från Ejvor passar perfekt till vårens maskerader, barnkalas och även hemma i leklådan.

Pris:65 kr hos Ejvor


För fest och vardag

Dessa fina dekorationer är passande både i vårrummet och på vårkalaset. Hos Ikea kan du hitta honeycombs i ett stort urval färger och storlekar. Ett bra budgettips!

Pris:99 kr/styck hos Ikea


En sommaräng

Bädda sängen likt en sommaräng, med sängkläder och kuddar från PIP Studio. Här drömmer barnen sött bland blommor och fjärilar.

Pris:329 kr hos Syster Lycklig

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.