Nyheter

2 nya bröstpumpar för bekväm pumpning

ARDO är ett nytt märke inom bröstpumpar och tillbehör, utvecklat i Schweiz i samarbete med barnmorskor, amningsrådgivare.

2 nya bröstpumpar för bekväm pumpning

Handbröstpumpen Amaryll har ett ergonomiskt handtag och det kan lätt justeras för att både höger- och vänsterhänta samt mammor med små händer ska kunna pumpa bekvämt.Den elektriska pumpen Calypso har en rad inställningsmöjligheter av pumprytm och sugstyrka för att passa varje mammas behov vid varje enskilt pumptillfälle. Dessutom finns tillbehör som olika storlekar på brösttrattarna och ett mjukt trattinlägg i silikon för en bekvämare pumpning. Andra tillbehör är bröstpumps- och uppgraderingsset för att bl a kunna pumpa båda brösten samtidigt, förvaringspåsar för bröstmjölk med integrerad temperaturindikator, väska för Calypso med mera.Alla produkter från ADRO är fria från det omtalade ämnet bisfenol A, (bpa). ADRO har även utformat sin garanti på ett nytt sätt. Det baseras på antal timmar som pumpen använts istället för som tidigare efter inköpsdatum.Hos
Almedo.se kan du läsa mer om ARDOs pumpar och var de kan köpas/hyras.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.