Nyheter

50-årig giraff till Sverige

Söta Sophie the Giraffe såg dagsens ljus för snart 50 år sedan men är fortfarande en oerhört populär babyleksak i hemlandet Frankrike. Nu nylanseras märket Vulli och figuren Sophie the Giraffe i Sverige.

50-årig giraff till Sverige

Den första leksaken från Vulli var giraffen Sophie som nu sålts i hela 30 miljoner exemplar på 50 år. Sophie the Giraffe är gjord i 100 procent naturgummi, den är bitvänlig för de minsta, den piper när man trycker den på magen och den långsmala kroppen gör den lätt att hålla i.Nu finns Sophie the Giraffe i flera storlekar och även som motiv på en rad babyprodukter. Bland annat finns massor av skallror, bitleksaker och aktivitetsleksaker för de yngsta. Tallrikar, bestick, muggar, nappflaskor och inredningsdetaljer som mätstickor är andra produkter som pryds med Sophie the Giraffe.Märket Vulli och Sophie the Giraffe nylanserar nu i Sverige, för mer information om produkterna se
hemsidan www.sophiethegiraffe.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.