Nyheter

Andningslarm i miniformat

I sängen, i bilen eller i vagnen ute på promenad – med det lilla mobila andningslarmet Snuza Go kan du övervaka barnets andning var ni än befinner er.

Andningslarm i miniformat

Ett mobilt andningslarm, kan det vara något? Ja, för dig som vill bevaka barnets andningsrörelser oavsett var bebisen sover, kommer nu en riktigt smart lösning ut i svenska butiker. Suza Go är ett mobilt larm i minformat, med ergonomisk design och en vikt på endast 31 gram – så litet att den ryms i en handflata. Larmet kan enkelt sättas fast på barnets blöja och avger ett ljudlarm om all andningrörelse upphör i 20 sekunder, om rörelserna är svaga eller är färre än åtta per minut.Snuza Go larmar genom en röd blinkning och genom ljud. Till skillnad från många andra larm överför Snuza Go inte någon radiofrekvens alls och avger därmed ingen strålning. Larmet drivs av batteri, som räcker ca ett år och sedan får bytas ut.Cirkapriset i butik är 1 195 kr.Mer info om Snuza Go finns
här.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.