Nyheter

Britax Go Big – en större och bättre barnvagn

Britax Go big
Britax Go-familjen växer och nu kommer Britax Go Big. Den har stora, punkteringsfria och svängbara framhjul som klarar både snö och terräng likaväl som innerstadens trånga trottoarer och skarpa svängar. Barnvagnen har en total viktkapacitet på 27 kilo och går att använda från att barnet är nyfött upp till 17 kilo. Britax Go Big finns i butik i augusti 2016.

Britax Go Big – en större och bättre barnvagn

Snömodd, ojämna grusvägar, kullersten eller trottoarer? Med nya barnvagnen Britax Go Big kan inga underlag eller väder stoppa dig. Tack vare de stora framhjulen är vagnen idealisk för både vinter- och sommarpromenader, på landet och i stan.

Mjuklift eller liggkorg
Barnvagnen har fullt liggläge på sittdelen och kan användas med den nya mjukliften Go Big Soft Carrycot som är speciellt designad för Go Big. Du kan välja mellan den lätta, smidiga mjukliften och den lite rymligare liggdelen Go Prambody. Sittdelen har steglös ryggfällning, från upprätt till fullt liggläge. Även fotstödet är justerbart så att barnet sitter bekvämt under hela promenaden. Selen är reglerbar i flera höjdlägen och kan anpassas till både det lilla och det lite större barnet.

Punkteringsfria däck
Britax Go Big har punkteringsfria däck, stötdämpning och handtag som är justerbart i höjd, vilket gör barnvagnen skön att köra. Den stora varukorgen tar hela 10 kilo och har extra höga kanter, vilket gör vardagens matinköp och utflykter ännu enklare. Hopfällningen sker smidigt med sitsen åt bägge håll. Vagnen är utrustad med reflex så att den syns bra i mörkret. Under kalla dagar kan du sätta fast en åkpåse i vagnens befintliga fästen. Britax Go Big har svart chassi och kommer i fem färger: Cosmos Black, Flame Red, Steel Grey, Mineral Purple och Ocean Navy.

Köp den här
Barnvagnen Britax Go Big finns i butik från augusti 2016 och priset är ca 8 495 kr. Mjukliften Go Big Soft Carrycot kostar ca 1 650 kr och liggdelen Go Prambody kostar ca 2 600 kr. Köp den hos Lekmer.se  eller Bamba.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.