Nyheter

Annie Bing designar barnkläder för Blingo

Idag släps Blingos vårkollektion signerad modellen och sångerskan Annie Bing

Annie Bing designar barnkläder för Blingo

Annie Bing agerar gästdesigner hos Blingo och idag släpps hennes kollektion med barn- och damplagg under namnet stars & stripes. Hon har fått sin inspiration från USA och amerikanska flaggan. USA betyder mycket för Annie Bling, bl a för att hennes dotter Bianca är född där. Anine har valt att göra sina plagg i lugna, gråvita nyanser som passar både pojkar och flickor, ofta med detaljer i starkare färgerna antracitgrått, turkos och rosa. Plaggen är mjuka och sköna, samtidigt som det är tidlösa plagg att använda varje dag, för både stora och små.Vårens övriga Blingo-kollektion släpps den 2 februari. I den har barnkläderna klassiskt blingomanér med rockig, streetcool och lekfull stil.
Miljö viktigt för BlingoAlla Blingos kläder är tillverkade av 100 % certifierad ekologisk bomull och all bomull är G.O.T.S.-certifierad (Global Organic Textile Standard). Blingos kläder färgas och trycks i fabriker som har strikta regler t ex om vattenförbrukning och som inte släpper ut orenat sköljvatten utan har slutna system. Besök
Blingos webbutik för mer info om nya kollektionen och Annie Blings stars & stripes.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.