Nyheter

Årets babyleksak 2015 – Skip Hop Exlore and More

Skip Hops nya babyleksak får prestigefullt pris.

Årets babyleksak 2015 - Skip Hop Exlore and More

De nya leksakerna från Skip Hop är framtagna med fokus på att utveckla babyns finmotorik och sensoriska förmåga. I Explore & More-kollektionen finns flera olika söta figurer som hjälper barnet att utvecklas.
Explore & More Telefon ”Uggla”Ugglan spelar musik och har en massa spännande läten. Det finns mycket att upptäcka, vingar som lyser, många knappar att trycka på och melodier att lyssna på. Cirkapris 199 kronor.
Explore & More RullskallraSkip Hops rullskallror med välbekanta djuransikten lockar till lek. Den mjuka gummikroppen har många hål som gör den lätt att greppa och utvecklar barnets fingerfärdighet. Rullskallran kan rullas, skakas och gungas. Mjuka bitringar och rörliga pärlor erbjuder ännu mer att utforska. Cirkapris 149 kronor.
Explore & More Click Clack ”Igelkott”Click Clack Igelkott går att vrida, vända och bita på. Inuti igelkotten finns en dold spegel att upptäcka. Flera olika material, mjuka bitringar och en färgglad pärlskallra hjälper det lilla barnet att utveckla sin finmotorik och sensoriska förmåga. Cirkapris 159 kronor.Mer information om leksakerna
hittar du på denna sida.
Uppdatering 20150130: Årets babyleksak 2015!Skip Hops rullskallror Explore & More har utsetts till Årets Babyleksak, på branschmässan för leksaker, Spielwarenmesse i Nürnberg. Vi på BarnNet.se säger grattis till Skip Hop och Amvina!
Se videon ToyAward Winner 2015 Category Baby&Infant

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.