Nyheter

Babybjörn Harmony är en lätt vagga för de minsta

För många familjer är det praktiskt med en mindre babysäng som man kan flytta runt under den första tiden.

Babybjörn Harmony är en lätt vagga för de minsta

Vaggan Harmony från Babybjörn har en gungfunktion som ger en mjukt fjädrande rörelse när den gungas med handen eller foten. Vaggan rör sig också av barnets egna rörelser vilket kan hjälpa vissa barn att somna själv.Det genomskinliga nättyget och den låga höjden ska göra det lätt för föräldrarna att kunna se babyn som ligger i vaggan. Vaggan är liten och väger 6 kg och kan därför flyttas enkelt mellan hemmets olika rum.Vaggan passar från nyfödd till cirka 6 månader (maxvikt 8 kg).Som tillbehör till vaggan finns en sänghimmel i nättyg som också kan fungera som ett insektsnät eftersom tyget kan dras runt hela vaggan.
Pris: ca 2 700 kr för vaggan och ca 500 kr för sänghimlen.Vaggan börjar säljas i butik under februari. Mer information om vaggan Harmony hittar du på
Babybjörns webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.