KöpguiderAmning

Vårens första amningskläder är här

Marint randigt är rätt även i år. Vi har spanat in vårens första nya amningsklänningar och amingstoppar och bjuder på ett smakprov. Det är svart, vitt, rosa och turkost, men även småmönstrat och ikat-mönstrat som gäller på vårens och sommarens amningskläder.

Smart dubbelfunktion

Carmen heter den här fina, småmönstrade amningsklänningen från Boob – som du även kan använda som mammaklänning. Carmen amningsklänning har trekvartslång kimono-ärm, mjuk resår i nederkant av omlotten och runtom bak på klänningen. Finns i grått, rosa och turkos.

Pris:799 kronor i Boobs webbutik


Amningstopp med två lager

Det här är en amningstopp från MamaLicious med dold dragkedja framtill som döljer amningsöppningen. Amningstoppen är gjord i två lager, och när du dragit ned dragkedjan kan du enkelt amma. Modellen heter Corine Lia Striped Top NF.

Pris:360 kronor i MamaLicious webbutik


Skön sommarklänning

Amber heter den här användbara amningsklänningen från Love Milk. Den passar bra både till vardags och till fest. Det breda bandet i midjan kan du själv välja om du vill knyta fram eller bak. På axeln finns en smal panel med engelsk bomullsbrodyr, som enligt Love Milk kommer att vara riktigt trendigt i sommar. Amningsklänningen har v-ringad hals fram och bak, sluttande axlar och rynk över bysten som döljer den smarta amningsöppningen. Amningskänningen Amber är gjord i mjuk bambutrikå.

Pris:699 kronor i Love Milks webbutik


Lyxig amningsklänning

Amningsklänning Lux heter den här dina amningsklänningen från svenska Nemé. Det är en skön och lättanvänd amningsklänning som inte sitter åt någonstans, samtidigt som det är lätt för dig att komma åt att amma. Klänningen är gjord i bambu och färgat utan gifter. Amningsklänning Lux finns i svart och vit.

Pris: 700 kronor i Nemés webbutik


Sommarens t-shirt

Från Esperit maternity kommer den här fina amningstoppen med rund hals. Dubbla lager fram döljer amningsöppningen i halsringningen. Den här amningströjan finns i grönt och blått.

Pris: 379 kronor hos Zalando.se


Användbar amningstopp

Amningstopp från Love Milk, modell Grace som även finns i svart och randigt. Det här är en amningstopp med mycket vidd och en fin bomullsspets i halsringningen. Amningstoppen grace är lika snygg till jeans som till kjol. Gjord av mjuk bambutrikå.

Pris:449 kronor i Love Milks webbutik


Mamma och amma

Den här smarta klänningen från Noppies kan du använda både som ammaklänning när du är gravid och sen som amningsklänning när du ammar. Den är gjord i ett stretchigt och skönt material som följer kroppen, som gör att den passar under hela graviditeten. Amningsöppningen finns i halsringningen där det yttre tyget dras undan och du kan amma diskret. Modellen heter Dyanne och finns i mörkblått.

Pris:579 kronor hos Stellaris.se


Bra basplagg

En kortärmad amningstopp i mjuk slubtrikå från HM. Det här är en amningstopp som är djupt ringad fram, med en innertopp som underlättar vid amning. Finns i rosa och i svart.

Pris: 149 kronor hos HM på nätet


Snygg i randigt

Randigt är aldrig fel, speciellt inte blå och vitrandigt som på den här amningsklänningen från Noppies. Modellen heter Lara och är en halvlång klänning med resår i midjan och knytband i midjan som döljer amningsöppningen.

Pris: 649 kronor hos Zalando


Skön favorit

Randigt är som sagt aldrig fel. Även amningsklänningen Manon har Boobs smarta dubbelfunktion som gör att den fungerar lika bra som mammaklänning. Amningsklänningen har dragsko i sidan i nederkant av amningsomlotten, som gör att du enkelt kan justera passformen. Gjord i stretchig, ekologisk bomull och finns i flera färger.

Pris:750 kronor i Boobs webbutik


Lång ärm

Amningströja med lång ärm från Esprit, som även kan användas som mammatröja under graviditeten. Amningsöppningen är i halsringningen.

Pris: 349 kronor i Esprits webbutik

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.