Nyheter

BabyBjörn lanserar nya bärselen We

Nya bärselen We passar barn i åldern 0-3 år och är den senaste i den ”nya generationens bärselar” från BabyBjörn.

BabyBjörn lanserar nya bärselen We

Nya bärselen We från BabyBjörn passar barn från 0 till 3 år. Finns i endast i svart och kostar 999 kronor nar den lanseras i butik i början av februari 2014.

BabyBjörn har i mer än 50 år utvecklat produkter för barnfamiljer och vet att enkelheten är A och O. Genom åren har man lärt sig och sett hur olika familjer har olika bärbehov och kan idag erbjuda ett komplett sortiment av selar. – Alla våra bärselar är framtagna för att skapa närhet mellan det nyfödda barnet och föräldrarna, det kommer vi aldrig att göra avkall på, säger Jakob Wikner, produktutvecklingschef på BabyBjörn.Efter hundratals intervjuer med testfamiljer i flera länder ser BabyBjörn en röd tråd. Föräldrar vill ha en enkel bärsele som går att använda under lång tid, som är ergonomisk och flexibel. Dessutom ska den vara snygg och ha ett bra pris. Allt detta ska den nya bärselen We från BabyBjörn leva upp till.
Det här är Bärsele WeWe är en ergonomisk bärsele med justerbara och vadderade axelband och midjebälte för avlastning på höfterna för dig som bär. Med We kan du bära ditt barn på tre sätt på mage och rygg. Det gör att bärsele We har en lång användningstid, från nyfödd upp till 3 år. BabyBjörn We finns i butik från 3 februari 2014 och har ett rekommenderat pris på 999 kronor.För mer information eller förbokning av bärsele We, besök
BabyBjörns webbsida

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.