Köpguider

BABYBJÖRN nya bärselesortiment

Ska du köpa bärsele? BABYBJÖRN har bärselar för barn från nyfödd och upp till tre år. Här presenterar vi alla fyra modellerna – både de klassiska och den nya generationens bärselar. BABYBJÖRN har även en bärseleguide som hjälper dig att välja rätt bärsele efter dina behov.

BABYBJÖRN Bärsele Original

Liten och enkel

En klassisk bärsele som är utvecklad ur deras första bärselemodell. Liten, lättanvänd och perfekt för den första tiden med ditt nyfödda barn. Bara ett fåtal spännen och några enkla justeringar innan den sitter bekvämt och säkert. Passar främst barn från 0 till 6 månader.

Under den första tiden i sitt liv behöver din baby mycket fysisk närhet, dag som natt. Då är Bärsele Original ett perfekt val. Du kan ta på och av bärselen utan hjälp, praktiskt när du nattar ditt barn. När ditt barn har somnat i bärselen kan du enkelt lägga ner barnet. Öppna bara sidolåsen så att bärselens framdel öppnas helt.

Rekommenderat pris: 799 SEK

För mer information besök: Bärsele Originals produktsida


BABYBJÖRN Bärsele Miracle

Ergonomisk bärsele i klassiskt snitt

Bärsele Miracle är en ergonomisk bärsele i klassiskt snitt som passar direkt från nyfödd. Med vadderat och justerbart midjebälte, ryggstöd och breda axelband ger den skön avlastning när du bär ditt barn. Passar barn i ålder 0–15 månader.

Den fullt justerbara designen med midjebälte, ryggstöd och breda axelband gör att du kan variera ditt bärande och orka bära längre. Med midjebälte kan du ta barnets vikt på höfterna för att avlasta axlarna och ryggstödet ger skön stadga i ländryggen. Välj själv hur du vill fördela vikten och flytta belastningspunkt efter behov, med barnet kvar i bärselen.

Rekommenderat pris: från 1099 SEK

För mer information besök: Bärsele Miracles produktsida


BABYBJÖRN Bärsele One

Enkelt ryggbärande

Det här är den nya generationens bärsele med fyra bärpositioner på magen och ryggen. Midjebälte och vadderade axelband ger skönt, ergonomiskt bärande under lång tid. Passar barn i ålder 0–3 år.

Bärsele One har ett rejält midjebälte och vadderade, formsydda axelband som gör det bekvämt att bära ditt växande barn. Bärsele One har fyra bärpositioner, och ditt barn sitter i normal eller bred benställning.

Bärsele One har en unik funktion som gör det lätt och säkert att placera ditt barn på ryggen. Du för selen från mage till rygg med barnet i, och axelbanden ligger hela tiden som en sluten slinga runt din kropp. På så vis placerar du enkelt själv barnet på ryggen.

Rekommenderat pris: 1 395 SEK

För mer information besök: Bärsele Ones produktsida


BABYBJÖRN Bärsele We

Bär på mage och rygg

Den nya generationens bärsele som är enkel att använda när som helst, var som helst. Passar barn i ålder 0–3 år.

Bärsele Wes rejäla midjebälte och vadderade, formsydda axelband gör det bekvämt att bära ditt växande barn.

We har tre bärpositioner, inåtvänd nyfödd, inåtvänd större baby och ryggbärande, och ditt barn sitter alltid i bred benställning. Bärselen är lätt att justera för rätt passform när du och din partner turas om att bära.

Bärsele We har en unik funktion som gör det lätt och säkert att placera ditt barn på ryggen.

Rekommenderat pris: 999 SEK

För mer information besök: Bärsele Wes produktsida


Medicinsk översikt

Så här fungerar BABYBJÖRNs bärselar

1. Ett stabilt huvud- och nackstöd är livsviktigt för ditt nyfödda barn under tiden nackmuskler och ryggrad utvecklas. Behövs under de första 4-6 månaderna.

2. Den upprätta positionen gör att du kan övervaka ditt barns andning och ha ögonkontakt med ditt barn. Från 5 månaders ålder kan du vända ditt nyfikna barn utåt.

3. Höfter och ryggrad får ett bra stöd som främjar barnets utveckling.

4. Ditt barns vikt är jämnt fördelad mellan bärselens nedre delar, ryggområde och huvudstöd utan ohälsosamt eller obekvämt tryck.

Alla BABYBJÖRNs bärselar har en minimivikt på 3,5 kg/53 cm.

Läs mer om: BABYBJÖRNs samarbete med läkare


BABYBJÖRNs Bärseleguide

Bärselar för alla behov

Ska du köpa bärsele? BABYBJÖRN har olika bärselar för barn från nyfödd och upp till tre år. Använd BABYBJÖRNs bärseleguide – de har både klassiska och nya generationens bärselemodeller och dessutom kan du välja bland olika färger och material.

Till BABYBJÖRNs Bärseleguide

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.