Nyheter

Babymössa för söta drömmar

Dream kit heter by leias fina paket med sovmössa och snuttefilt

Babymössa för söta drömmar

Har din baby svårt att sova när det är ljust? Då kan sovmössan Dream kit vara ett alternativ till att lägga en filt över vagnen eller dra ner rullgardinen. Det är en mjuk och skön mössa i 100 % bomull som ska dras ner över ögonen när babyn sover. Den fungerar på så sätt som en sovmask, som ger mörker, lugn och ro under sovstunden, samtidigt som babyn kan andas fritt. Snuttefilten som ingår i Dream kit har pillvänliga knutar i ändarna, och är tänkta att ge trygghet när det är sovdags. Filt och mössa levereras i en matchande förvarings- och presentpåse. Dream kit är avsett för barn i åldern 0-6 månader och kostar 350 kronor.
Smycken med hjärtaI samarbete med Barncancerfonden och Ronald McDonald Barnfond har by leia designat en kollektion silversmycken som ska hjälpa sjuka barn och deras familjer. Här finns bl a ett litet silverhjärta som passar till både vuxna och barn. Hålet i hjärtat har ett starkt symboliskt värde. Det kan stå för saknad och sorg men också för kärlek och glädje. Tanken är att du fyller hålet i ditt hjärta med det eller den du önskar. Köper du ett sådant smycke går överskottet till att bygga Sveriges femte Ronald McDonald Hus. För mer information om Dream Kit och by leias smycken besök:
http://www.byleia.com

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.