Köpguider

Barnens halloween – maskeradkläder för en lyckad fest

Halloween och barn
Gör halloween till barnens fest – med utklädning för hela familjen! Skaffa en lagom läskig skelettdräkt eller vampyrdräkt, eller klä istället ut er till något mindre skräckinjagande som Harry Potter, en drake, eller en pumpa. Här tipsar vi om maskeradkläder för små och stora barn. När halloween är? 31 oktober – men kan firas både före och efter!

Vandrande pumpa

Du behöver inte vara något läskigt monster på halloween. Ett annat sätt att klä sig för halloweenfesten är att helt enkelt klä ut sig till en pumpa! Den här dräkten är bra, för den passar barn i alla åldrar, eftersom det är en poncho att dra över huvudet med huva.

Pris:79 kr hos Stor & Liten


Rosa skelett

Tidigare har det varit dåligt med skelettklänningar, men i år finns det. Här en läckert läskig rosa skelettkänning som finns i tre storlekar, 116, 134 och 166.

Pris:109 kr hos Vegaoo


Spöka på riktigt

Skräm familjen och grannarna som ett riktigt spöke. Denna fina spökdräkt från Den goda fen passar barn i åldern 3-6 år.

Pris:249 kr hos Jollyroom


Hjälp, en babyvampyr

Liten med farlig, med en sådan här dräkt kan sötaste baby skrämma slag på gästerna. Dräkten heter Little Vampyre och finns i storlek 80 och passar 0-2-åringen.

Pris: 219 kr hos Jollyroom


Häxornas kväll

Fin, förlåt hemsk, häxklänning i svart från Den goda fen. Klänningen är gjord i sammet och finns i två storlekar. Är klänningen ändå för lång, är det bara att ta fram saxen och klippa nya flikar nedtill.

Pris: 229 kronor hos Lekmer.se


Batman i stan

Patrullera Gothams gator klädd som den beryktade kämpen med den här supercoola barman-dräkten. Du får dräkt med bröstmuskler, bälte samt mantel med huva. Finns i storlek 104, 116, 128 och 140.

Pris:349 kr hos Lekmer


Magisk häxa

Med läckra, glittrande dräkten Twinkle Witch är det lätt att förvandlas till en magisk häxa. Häxklänning och matchande hatt, passar barn i ålder 2-4 år.

Pris: 189 kr hos Babyland


Den stora magikern

Magikersmantel med huva från Den goda fen. Manteln är tillverkad i mjuk krossad sammet. Passar perfekt för små magiker! Passar åldrarna 3-6 år.

Pris:199 kr hos Lekmer.se


Se upp för draken

Läcker drakcape med huva i grön bomullsplysch. Passar till barn i åldern 3-8 år.

Pris: 249 kronor hos Lekmer.se


Hjälp – ett skelett!

En skelettdräkt funkar alltid på halloween. Dräkt och huva ingår. Om du vill kan du köpa till ett par skelettvantar. Finns i tre storlekar och passar barn från 4-10 år.

Pris: 129 kronor hos Babyland


Ninja power

Smyg fram som en ninja, redo för strid med den här coola ninjadräkten. Du får svart tröja med huva, ansiktsmask, byxor och röda band att knyta i midjan och runt armar och ben. Finns i två storlekar, 6-8 år och 8-10 år.

Pris:179 kr hos Jollyroom


Orädd riddare

Fin Riddartröja med huva i mörkblå sammet och lejonvapen i silvertryck fram. Finns i två storlekar. Svärd säljs separat.

Pris: 229 kronor hos Lekmer.se


Monster High

Med den här maskeraddräkten blir du Clawdeen Wolf från Monster High. Inklusive kjol, topp med fastsatt jacka och bälte.

Pris: från 209 kr hos Lekmer.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.