Nyheter

Barnmodevisning med härliga vårkläder

Idag visades vårkläder på Kulturhuset i Stockholm

Barnmodevisning med härliga vårkläder

Coola Sigge i kläder från eBBe.

Snöstorm ute, men inne på Rum för Barn på Kulturhuset i Stockholm var det vår. Det var barnmodevisning och kläder från Polarn O. Pyret, Molo, Ebbe, Scotch Shrunk och Scotch R’belle visades upp av ett gäng mycket duktiga modeller.Från
Polarn O. Pyret får vi till våren se mycket pastell med svart som basfärg och härliga geometriska mönster som rektanglar och trekanter. Det kommer också fler plagg i tunnare material med bättre fall och mer liv. Från leverantören
OneTwoTen kommer övriga märken. Danska
Molo känns igen med av sina färgstarka tryck och annorlunda detaljer.
eBBe – extra Beautiful Basic equipment, visade basplagg och mycket denim. Flera nya jeansmodeller har kommit och man har bl a hämtat inspiration från Levi’s klassisa 501:or.
Scotch Shrunk
gör vintageinspirerade barnkläder och också mycket denim. Nytt är även tjejkollektionen
Scotch R’belle.

Gamla klassiker

BRIO var också på plats på modevisningen och presenterade några leksaker och vagnar som vi kommer att få se till våren. Det är nygamla leksaker som kulramen och ett dragdjur i form av en humla samt bilar och skallror har fått nya färger. Rail & Road Travel Set tror man på BRIO blir årets julklapp.Bland vagnarna visades BRIO GO i en Special Edition med metallic-chassi och den ”kungliga” modellen Happy Heritage.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.