Nyheter

Ebbe är årets barnklädesleverantör

Barnklädesmärket ebbe blev utsett till ”Årets barnklädesleverantör” på branschtidningen Habits årliga modegala på Cirkus i Stockholm.

Ebbe är årets barnklädesleverantör

På branschtidningen Habits årliga modegala utsågs barnklädesmärket ebbe till ”Årets barnklädesleverantör”.Juryns motivering löd: ”En genuin branscherfarenhet och säker vision om äkthet, hållbarhet och långsiktig utveckling ledde vidare till ett eget varumärke präglat av en smart samtida twist med ett klassiskt skandinaviskt designstuk. Kärlek, professionalism och driv utmärker detta varumärke som på kort tid tagit den medvetna familjen med storm”.”Detta är ett inspirerande kvitto på allt det hårda arbete och de stora satsningar vi har gjort de senaste åren. Vi är stolta och glada över att få ett sådant här fint omnämnande i vår egen bransch. Allra lyckligast är vi för det fina mottagande som ebbe fått från konsumenter både hemma och utomlands”, säger Mikael Thor, VD och grundare.Läs mer om ebbekids på
deras hemsida.Läs mer om galan och alla vinnarna på
Habits hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.