Nyheter

BarnNet.se blir mediepartner till BARNOCHBABY

Nu är det klart att BarnNet.se blir officiell mediepartner till BARNOCHBABY, Nordens största branschmässa som hålls i Stockholm 14-16 oktober.

BarnNet.se blir mediepartner till BARNOCHBABY

BARNOCHBABY arrangeras för 10:e året och är den största inköpsmässan för barn- och babybranschen. Mässan vänder sig till inköpare, säljare, personal, chefer och ägare i Nordens alla barn- och babybutiker. Nytt för i år är att mässan har flyttat från Elmia i Jönköping till Kistamässan i Stockholm.- Kistamässan ligger bra till rent geografiskt, och Kistamässans nya fräscha lokaler tillsammans med den engagerade personalen kommer göra årets mässa till en succé, säger Jan Frick, ordförande i Branschorganisationen Barn- och babyprodukter.
Årets Nyhet och ”Besökarnas favorit”För tredje året kommer den prestigefyllda utmärkelsen Årets Nyhet att delas ut till den mest intressanta barnprodukten. Årets Nyhet röstas fram av en opartisk jury, där BarnNets chefredaktör Susan Falck ingår. I år finns även möjlighet för besökarna att utse sin favoritprodukt. En omröstning bland de nominerade bidragen kommer att hållas veckan innan mässan på BarnNet.se, samt på själva mässan (mer information om omröstningen publiceras senare).- Det känns kul och samtidigt självklart att också allmänheten ska få rösta på sin favoritprodukt, säger Susan Falck.
Vill du ställa ut på mässan?För företag i branschen som är intresserade av att ställa ut på BARNOCHBABY finns fortfarande möjlighet, sista anmälningsdag är den 31 augusti. För mer information om mässan se
BARNOCHBABYs hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.