Nyheter

Bästa bärstolen för vårens äventyr

Tidningen Föräldrar & Barn har låtit testa 6 bärstolar – här är vinnarna

Bästa bärstolen för vårens äventyr

MacPac Vamoose är Bäst i test. Vaude Jolly Comfort 2 och Axel & Ida Kid Carrier får också bra omdömen av Föräldrar & Barns testfamilj.

Med en bärstol, eller bärmes som det också kallas, är det enkelt att ta med även små barn på skidtur eller fjällvandring. Eller på en helt vanlig skogspromenad, för den delen. Tidningen Föräldrar & Barn har låtit friluftsfamiljen Graae testa sex olika modeller av bärstolar. Själva testpersonen heter Alvina och var vid testtillfället 15 månader gammal. Man har inte betygsatt bärstolarna men gett dem omdömen och utsett en vinnare.
MacPac Vamoose bäst i testFavoriten bland bärstolarna var modellen Vamoose från tillverkaren MacPac. Den har en hängande sits och en avtagbar liten ryggsäck. Stolen kostar ca 3 900 kronor och passar för barn upp till 20 kilo.
Bärstolar som också rekommenderasVaude Jolly Comfort 2 har utsetts till den mest prisvärda bärstolen. Den kostar ca 1 800 kronor och passar barn som väger upp till 20 kilo.

Här finns alla bärstolar

BarnNet har givetvis en kategori med alla märken och modeller av bärstolar. Den hittar du här:

Till listan med bärstolar
Även svenska bärstolen Kid Carrier från Axel & Ida får beröm. Den utses till ”minst och smidigast”. Kid Carrier kostar ca 1 100 kronor och passar barn upp till 15 kilo.Läs testet i sin helhet i
Föräldrar & Barn nr 3/2012.PS. BarnNet.se har fått tips om att testvinnaren MacPac Vamoose kan köpas för 2 799 kronor hos
butiken Fjällsport

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.