Nyheter

Brio Go Next – finessrik barnvagn där allt ingår

Nästa generations barnvagn från Brio lanseras i dagarna. Den heter Brio Go Next och är ett resultat av fem års produktutveckling och lyssnade till mammor och pappor.

Brio Go Next – finessrik barnvagn där allt ingår

Nytt är att både sittdel och liggdel ingår. Tack vare ett adaptersystem ska av- och påmontering av sittdel, liggdel och babyskydd gå snabbt och smidigt. Brio Go Next har fått nya lufthjul bak och nya swivelhjul fram av mjukt gummi. Framhjulen är låsbara och är även utbytbara till de nya Go Next Country- lufthjulen som säljs separat.
Solkeps och fickorSittdelen på Brio Go Next är vändbar, ryggstödet kan justeras steglöst och fotstödet kan ställas i tre lägen, allt för att göra det så bekvämt som möjligt för barnet. Förutom att tyget är avtagbart med hjälp av smarta dragkedjor, har den extra stor solkeps med magnetfäste, och en ny smart ficka på baksidan av ryggen där du kan ha små saker som du behöver ha nära till hands.
Liggdel med nya hadtagLiggdelens nyheter är bland annat att bärhandtagen sitter så att de är åtkomliga från insidan av liggdelen vilket gör att korgen balanserar perfekt och ligger horisontellt när du bär den. Handtagen är lätta att gömma i de nya stora fickorna på insidan av liggdelen. Fickorna går även att använda till extra saker för resan. Även liggdelen har en utfällbar solkeps som fästs med en smart magnet. Det nydesignade vindskyddet med dragkedjor sitter snyggt kvar på liggdelen medan du tar ur och lägger i barnet. Även vindskyddet fästs på liggdelen med ljudlösa magnetkopplingar.
Korg med plats för storhadlingHandtaget är ergonomiskt utformat och kan ställas in för att passa både långa och korta föräldrar. Varukorgen har numera stabila uppfällbara väggar, som gör att matkassen ligger kvar ordentligt under vagnen. Vagnen blir kompakt när du fäller ihop den och du kan fälla den oavsett hur sittdelen är placerad. Brio Go Next finns i butik från mitten av mars 2014. Läs mer om Brio Go Next och hitta återförsäljare på
Brios webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.