Nyheter

Bugaboo bästa syskonvagnen – BabyJogger bra köp

15 syskonvagnar testas av Råd & Rön; Bugaboo bäst i test, BabyJogger bra köp

Bugaboo bästa syskonvagnen - BabyJogger bra köp

Bästa vagnarna. Testvinnaren Bugaboo Donkey Duo och testafmiljernas favorit BabyJogger, City Mini Twin.

Tidningen Råd & Rön har testat 15 olika typer av syskonvagnar. Man har valt att testa alla varianter, i vissa sitter barnen bredvid varandra, i andra över och under varandra och i vissa sitter de efter varandra på rad. Vagnarna har dels testats i ett laboratorium, dels av en testpanel med föräldrar.
Nykomling bäst i test
Bugaboos nya syskonvagn Donkey Duo blev bäst i test med 69 poäng av 100 möjliga. Vagnen är mycket lätt att köra och kan även göras om till en enkelvagn. Men så kostar den också mest av alla – hela 15 000 kronor.
Föräldrarnas favoritPå andra plats i testet, bara en poäng efter segraren, kom
BabyJogger City Mini Twin. Det är också den syskonvagn som föräldrapanelen tyckte bäst om och den ansågs mycket lätt att manövrera och styra. BabyJogger City Mini Twin kostar cirka 5 700 kronor.
God treaVagnen
Carena Dubble Swing med 66 poäng kommer på tredje plats och får utmärkelsen ”Bra köp” med tanke på pris och kvalitet. Priset på Carena-vangnen är cirka 4 500 kronor.
Se upp för …Sämst gick det för
Brios syskonvagn Twin Sitty för cirka 2 500 kronor som endast fick 10 poäng totalt. Den ansågs klumpig att köra och fick också anmärkningar på säkerheten.Läs testet i sin helhet på
Råd & Röns hemsida eller i tidningen.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.