Nyheter

Bugaboo Bee3 – tredje generationens barnvagn

Gott om nyheter hos barnvagnen Bugaboo Bee3.

Bugaboo Bee3 - tredje generationens barnvagn

Bugaboo Bee3 är den tredje generationen av Bugaboos stadsvagn som både nyfödda och lite större barn kan åka i.- Bugaboo Bee 3 erbjuder innovativa funktioner, till exempel kompakt 3D-hopfällning som gör vagnen smidig att fälla ihop och enkel att bära på eller förvara. Vagnens unika sittdel kan förlängas, vändas och fällas bakåt, och i kombination med den nya, lättviktiga liggdelen blir det nu ännu enklare att ta sig ut på stan med ditt spädbarn eller större barn, säger Max Barenbrug, grundare och Chief Design Officer på Bugaboo International.
Smidig liggdel Den lätta liggdelen är enkel att lyfta av vagnen med två klick, vilket går hand i hand med den urbana livsstil som Bugaboo Bee3 är anpassad för. Du kan sedan smidigt bära med dig barnet i liggdelen, så att du alltid kan ha din baby inom räckhåll.
Nya färgerBugaboo Bee3 har Bugaboos nya tyg som är mjukare, andas bättre och är mer hållbart än tidigare. Dessutom är det speciellt utvecklat för att vara vattenavvisande, samtidigt som det går att tvätta. Det nya sufflett-tyget ger även ett effektivt skydd från solen med UPF 50+. När det kommer till färgval har Bugaboo Bee hela 64 möjliga färgkombinationer, vilket gör att du kan skapa en barnvagn som passar just dig.
Fler förbättringarJämför du nya Bugaboo Bee3 med tidigare modeller ger den utfällbara suffletten och regnskyddet extra skydd från väder och vind. Det har också skett förbättringar av hjulen och chassit och barnvagnen har fått en ny sele som ska vara bekvämare för barnet. Dessutom har Bugaboo ökat kapaciteten för bagagekorgen, från 16 till 22 liter.Bugaboo Bee 3 kostar ca 8 950 kronor med liggdel och 6 500 kronor med sittdel. För mer information och närmaste återförsäljare besök:
bugaboo.com

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.