Nyheter

Busbyxa för regnväder och gympapåse med namn

Vattentäta överdragsbyxor för plask och bus nytt från Busbyxan.

Busbyxa för regnväder och gympapåse med namn

Busbyxan är sedan tidigare kända för sina slitstarka ytterkläder i bävernylon, busbyxan och busjackan. Nu utökar man sortimentet med regnbyxor.– Våra kunder har länge frågat efter en helt vattentät Busbyxa. Nu finns den, säger Busbyxans Lena Eliasson.Busbyxan Regn är en vind- och vattentät skalbyxa sydd av tyg som tillverkats av FOV i Borås, där plaggen också tillverkas. Byxan är sydd i tre lager. Mellan den tätvävda utsidan och trikåfodret finns ett lager laminat, som ser till att inget vatten tränger in. Trikåfodret har svetsats fast för att inte krångla när byxan ska av och på.Busbyxan Regn har tejpade sömmar och klarar en vattenpelare på minst 10 000 mm, och klarar därmed lek och bus i alla väder.Byxan är försedd med resårer i midja och ben och reflexband bak på benet. Du kan själv välja om du vill ha med eller utan resår under foten.
Gympapåse med namnEn annan nyhet från Busbyxan är gympapåsen, som även den är tillverkad i bävernylon.– Vi gillar verkligen retro-materialet bävernylon och hittar hela tiden nya användningsområden för det. Till exempel den här gympapåsen, som tål hur mycket som helst, säger Lena Eliasson.En kul finess är att gympapåsarna kan beställas med barnets namn. Finns i tre olika färger.För mer information besök
Busbyxan.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.