Nyheter

Cool resväska och ryggsäck för barn från Travel Buddies

Travel Buddies heter en serie roliga resväskor och ryggsäckar för barn.

Cool resväska och ryggsäck för barn från Travel Buddies

Måste väskor vara tråkiga? Svaret är nej! Spana in Travel Buddies roliga resväskor och ryggsäckar för barn. De har alla fantasifulla former, färger och namn. Eller vad sägs om att ha Rusty Robot eller Archie Alien som reskompis?
Kabinväska för barnResväskan är en trolleymodell, en kabinväska som barnen lätt kan dra själva. Storleken är 42 cm lång, 28 cm bred och 17 cm djup. Resväskan är i mjuk formplast och försedd med inlineshjul, för att rulla extra lätt. Teleskåphandtaget kan ställas i tre lägen, vilket gör att såväl små barn som du som vuxen kan dra väskan på et bekvämt sätt.
Matcha med ryggsäckTravel Buddies väskor för barn omfattar även en ryggsäck med samma design som resväskorna. De är gjorda av mjuk plast och har handtag och bärremmar som kan justeras till bästa komfort. Storleken på ryggsäcken är 33 cm hög, 22 cm bred och 15 cm djup.Både resväskan och ryggsäcken finns i butik i början av 2013. Resväskan har ett cirkapris på 599 kronor och ryggsäcken 295 kronor. Båda kommer att finnas på Lekmer.se och Jollyroom.se.För mer information om Travel Buddies resväskor och ryggsäckar för barn, kontakta den svenska
leverantören Prinskronan.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.