Nyheter

Emmaljunga Monkey – enkelvagn eller dubbelvagn

Med Emmaljunga Monkey kan du själv kombinera barnvagnsdelarna efter er familjs behov, den kan vara en enkelvagn, tvillingvagn eller syskonvagn.

Emmaljunga Monkey - enkelvagn eller dubbelvagn

Emmaljunga Monkey är en riktigt smidig och mångsidig barnvagn. Har du ett barn kan du köpa ett enkelchassi med liggdel och/eller sittdel. Om du sedan får ytterligare ett barn när första barnet fortfarande åker vagn behöver du inte köpa en helt ny syskonvagn utan behöver då bara komplettera med ett dubbelchassi och eventuell liggdel om du inte har någon sådan sedan tidigare. Och när stora barnet inte behöver åka vagn längre kan du återgå till enkelchassit med bara en sittdel. Med barnvagnen Emmaljunga Monkey kan du själv välja om barnet eller barnen ska sitta vända mot dig eller framåtvänt. Har du tvillingar kan du använda barnvagnen med två Monkey liggkorgar eller två sittdelar. På
Emmaljungas webbsida kan du läsa mer om vagnen, se vilka olika färger du kan beställa Emmaljunga Monkeys liggdel och sittdel i samt hitta din närmsta Emmaljunga-återförsäljare.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.