Nyheter

En digital fyll-i-bok för barnets första år – minbebisbok.se

Har du likt mig en ”barnets första år”-bok som har ett antal tomma sidor? Då kanske minbebisbok.se kan hjälpa att lindra det dåliga samvetet över detta.

En digital fyll-i-bok för barnets första år - minbebisbok.se

Minbebisbok.se är en tjänst där du fyller i en första året-bok digitalt på nätet och väljer själv vilka teman och sidor som du vill ha med. De du inte vill ha med kan du välja bort. Så om du inte har koll på när varje tand kom så behöver inte den sidan vara med utan ifylld info. När du fyllt i så mycket du vill i boken (du har 2 år på dig efter att du startat tjänsten) kan den skickas på tryck och levereras hem till dig med posten. Ett användarkonto på minbebisbok.se kostar 199 kr för 2 år och då ingår möjligheten att ladda ner sin bok i pdf-format. Den tryckta boken kan beställas i två olika varianter; spiral eller bunden och kostar 239 kr respektive 339 kr (+ frakt). Mer information finns på
www.minbebisbok.se.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.