Nyheter

Event om mammalivet med Louise Hallin och Gunilla Bergsten

På Barnkompetens Mammaevent den 14 augusti får du höra Gunilla Bergensten och Louise Hallin, en kväll om projektlederi, romantik och om att bli lite äldre.

Event om mammalivet med Louise Hallin och Gunilla Bergsten

Inspirerande talare. Louise Hallin och Gunilla Bergensten gästar Barnkompetens Mammaevent den 14 augusti.

Den 14 augusti är det dags för Barnkompetens första Mammaevent för hösten. Det blir en kväll om att vara förälder, någons fru och livet som sådant. Ibland kan man bara skratta åt det! En kväll om att älska varandra i längden och på bredden… En kväll om projektlederi, romantik och om att bli lite äldre.Kvällens första talare är nämligen författaren och mamman Gunilla Bergensten. Hennes bok ”Familjens projektledare säger upp sig” har sålt över 40 000 exemplar. I mars släpptes uppföljaren, ”Att älska varandra i längden och på bredden”, en bok som fått stor uppmärksamhet och topprecensioner. Här får du höra hennes skildring om livet som mamma och långa relationer.Kvällens andra talare är Louise Hallin, leg barnmorska och leg psykoterapeut, känd från Sveriges Radios Knattetimmen och TV samt en av Barnkompetens föräldrautbildare. Barnkompetens Mammaevent är den 14 augusti kl 18-20.30 på hotell Anglais i Stockholm. Eventet kostar 290 kronor. För mer information och anmälan se
www.barnkompetens.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.