Nyheter

Full koll på godaste maten med Barnmatsguiden

Vilken barnmat tycker barnen själva bäst om? Haklappsindex ger dig svaret!

Full koll på godaste maten med Barnmatsguiden

Barnmatsguiden.se är en produktjämförelsesajt som helt och hållet fokuserar på barnens mat. Här finns information om alla typer av barnmat från alla stora tillverkare. Du kan söka barnmat efter ålder, typ av barnmat, ekologisk barnmat eller per tillverkare. Initiativtagaren till sajten heter Jakob Adeteg och är nybliven tvåbarnsfar. – Idén är att låta användarna får betygsätta (Haklappsindex) och kommentera produkterna. Vi ger även besökarna möjlighet att ange vad produkten kostar i deras lokala butik, berättar Jakob Adeteg.På Barnmatsguiden.se finns även information om tävlingar, aktiviteter och erbjudanden som de olika producenterna har för tillfället.
Topp 5 just nu1. Majskrokar från Laatupaakaris2. Köttbullar med pasta från Nestlé3. Morgonmums med banan från Ella’s Kitchen4. Äppelgröt från EnaGo5. ÄppelPärongröt från SemperFör mer inforamtion besök:
www.barnmatsguiden.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.