Nyheter

Fyll i bok för mor- och farföräldrar – Till mitt barnbarn

Det bästa vore ju så klart om alla mor- och farföräldrar fanns till hands för alla frågor som barnbarnen har om hur livet har sett ut för dem genom åren. Men så är är inte alltid fallet och med en fyll i bok kan mycket kul och intressant information lämnas över för kommande generationer.

Fyll i bok för mor- och farföräldrar - Till mitt barnbarn

Fill & Tell har i och med sin nya bok Till mitt barnbarn gjort en uppdaterad version av deras tidigare version av fyll i bok för mor- och farföräldrar – Hej barnbarn, här är mitt liv!. I boken kan mormor, morfar, farmor eller farfar fylla i information och berättelser om sig själva och sitt liv. Boken består av 78 sidor och innehåller ett antal olika rubriker såsom: – Släktträd- När jag var liten- I skolan- Kom och ät!- KärlekI boken finns gott om plats att skriva och klistra in fotografier och dyligt. Det finns även två plastfickor för att lägga i olika minnessaker i som inte kan klistras fast. Boken är utformad som ett ringbundet album med vadderade omslag och sidorna består av tjockt obestruket papper för att göra det skrivvänligt. Boken kan köpas på Fill & Tells webbsida
www.fillandtell.com eller hos någon av deras återförsäljare som står listade på sidan. Fill & Tell har också sedan tidigare fyll i böckerna Bästa boken om mig, Vi och vårt bröllop och Bästa boken om vår hund.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.