Nyheter

Håll dig uppdaterad med BarnNets nyhetsbrev

Vill du hålla dig uppdatarad om nya barnbutiker, märken, tävlingar? Då ska du prenumerera på BarnNets nyhetsbrev! Anmäl dig redan idag.

Håll dig uppdaterad med BarnNets nyhetsbrev

Sommarens nyhetsbrev. I maj 2008 skickade vi ut BarnNets första nyhetsbrev där vi bland annat tipsade om vår stora sommartävling ”Vinn en komplett barnvagn – värd 6 000 kr”.

Nu kan du prenumerera på BarnNets nyhetsbrev och hålla dig uppdaterad om det senaste på barnområdet. Här får du till exempel koll på nya trendiga märken inom barnkläder och barnprodukter, nya webbutiker och butiker på stan.Här tipsar vi om nya bildreportage och spännade intervjuer på BarnNet.se. Som prenumerant på nyhetsbrevet får du också först av alla veta när det finns en ny tävling på BarnNet, en tävling med intressanta priser för dig som småbarnsföräldrer. Anmäl dig till BarnNets nyhetsbrev redan idag!Skriv in din e-postadress i navigeringsfältet till vänster så får du vårt nästa nyhetsbrev i din e-postlåda.Hälsningar
Susan FalckChefredaktör BarnNet.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.