Nyheter

Höstens regntäta nyheter till din barnvagn från Bugaboo

Lagom till höstens ruskväder lanserar Bugaboo två olika nyheter i vädertåliga material i serien Stay Original; en multifunktionell åkpåse och en skötväska.

Höstens regntäta nyheter till din barnvagn från Bugaboo

Multifunktionell åkpåseÅkpåsen är designad för att ge värme och skydd året om. Den har två olika avtagbara överdrag för att kunna anpassa åkpåsen till olika årstider; ett överdrag i polyester att använda på sommarhalvåret och ett överdrag med dunfyllning för vinterhalvåret. Åkpåsen kan också användas som en sittdyna helt utan ovandel. Åkpåsen fästs med kardborreband och ska passa alla Bugaboos barnvagnar.
Bugaboo skötväskaDen nya skötväskan har 14 olika fack för allt du kan behöva ha med dig. Den har bland annat ett specialanpassat vadderat Ipad-fack, men också en skötmatta med två fickor och värmehållande ficka för nappflaska. Skötväskan finns i svart med rött foder och brunt med svart foder och den är tillverkad i ett vattenavvisande tyg. Mer information om Bugaboos barnvagnar och barnvagnstillbehör hittar du på
Bugaboos webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.