Nyheter

Varma och regntäta vinterstövlar från Crocs

I Crocs nya kollektion finns såväl varma vinterboots för kyliga dagar som regnstövlar och snygga mockaskor för sköna höstpromenader.

Varma och regntäta vinterstövlar från Crocs

Regnstöveln Crocs Handle it Rain Boot är superlätt, vattentät och formgjuten i Croslite, vilket ger en skön och lätt känsla på foten. Reflexdetaljerna på stövelns häl gör att barnen kan leka säkert i höstmörkret. Höstens färgnyhet heter Grass Green. Crocs Handle it Rain Boot finns i färgerna: blå, rosa, gul, grön och turkos och kostar från 350 kronor.Fuzz Love-kollektionen består av fodrade, varma skor i ett flertal modeller för både barn och vuxna. I kollektionen finns vattentäta och varma stövlar och mysiga vinterboots. Nytt är också en rad clogs för barn med motiv från Disneys populära film Frost och Star Wars Episode 7. Cirkapriset för dessa är 300 kronor.Mer information finns på
Crocs hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.