Nyheter

Hyllor, krokar och änglaspel med Pippi Långstrump

Svenska designföretaget Pluto produkter lanserar under våren söta inredningsdetaljer med allas vår Pippi Långstrump.

Hyllor, krokar och änglaspel med Pippi Långstrump

En siluett som vi alla känner igen är den av en sprallig Pippi Långstrump. I Pluto Produkters nya Pippi kollektion får vi träffa den Pippi vi känner igen från tv-seriens och filmens värld från 60- och 70-talet. Designföretaget Pluto Produkter AB har inlett ett samarbete med Saltkråkan och AB Svensk Filmindustri och fått rättigheterna att designa och utveckla produkter med karaktärerna från filmens Pippi Långstrump. Pippi-kollektionen består inledningsvis av strax under 50 olika produkter, till exempel hängare och krokar, bokhyllor och bokmärken, nyckelringar, smycken, ett par varianter av Pluto Produkters Änglaspel och kökshanddukar.
Pris: från 39 krProdukterna beräknas finnas i butiker från februari 2013. Mer information om Pippi Långstrump-produkterna hittar du på
Pluto Produkters webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.