Nyheter

Hyr dina babyutrustning

Hyra istället för att köpa? Ja, nu finns ett nytt alternativ när du ska införskaffa allt det där som behövs när bebisen kommer. Hos Babydrömmen kan du hyra både barnvagn, spjälsäng, bilbarnstol och skötbord.

Hyr dina babyutrustning

The big four – en hög kostnad för blivande föräldrar.

Standardinköpet inför det första barnets ankomst brukar inbegripa fyra produkter: barnvagn, spjälsäng, bilbarnstol och skötbord. Dyrt, tycker många. Visst kan man både ärva och köpa begagnat för att komma ned i pris, men för den som ändå vill ha nya prylar finns nu ett annat alternativ.Webbutiken Babydrömmens idé är att erbjuda nya produkter, som föräldrarna får hyra och även köpa loss om så önskas efter hyrtidens slut. Ett hyresavtal löper på 18 månader och kostar från 299 kr per månad, beroende på vilket av de tre paketen du väljer. Mer info om
Babydrömmen.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.