Nyheter

Nyinvigning av Sagotåget på Junibacken

BarnNet.se var på plats när Sagotåget på Junibacken öppnade på nytt.

Nyinvigning av Sagotåget på Junibacken

Öppet igen. Sagotåget på Junibacken i Stockholm tar dig med på fantastisk resa genom Astrid Lindgrens magiska sagovärld.
Foto: Katarina Malmström Brown

Nu har Sagotåget åter öppnats på Junibacken i Stockholm efter att ha fått en teknisk uppdatering och ny ingång.Sagotåget tar dig på en fantastisk resa genom flera av Astrid Lindgrens mest älskade berättelser, som Emil i Lönneberga, Bröderna Lejonhjärta och Nils Karlsson Pyssling. Se när Emil hissar upp lilla Ida i flaggstången, när draken Katla sprutar eld och hur stökigt det är hemma hos Karlsson på taket.På Junibacken kan du även hälsa på hemma hos Pippi Långstrump i hennes Villa Villekulla, leka hos Pettson och Findus på Sagotorget och besöka Mumindalen, som är den aktuella utställningen på Junibacken.För mer information besök
Junibacken.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.