Nyheter

Jojo – en interaktiv kanin

Leksaksmärket Ouaps med innovativa leksaker lanseras i Sverige

Jojo – en interaktiv kanin

Leksaksmärket Ouaps har finnits på den europeiska marknaden under ett par år, och lanseras nu i Sverige av leverantören Cbiz Partner. Tillverkaren av Ouaps leksaker är densamma som ligger bakom de radiostyrda leksakerna av märket Silverlit, därav de smarta tekniska lösningarna i leksakerna.Ouaps har en rad elektroniska leksaker med kaninen Jojo och hans vänner. Det som kännetecknar leksakerna är att de är interaktiva, de pratar svenska och att de i många fall aktiverar barnen.
Leker kurragömma med barnenBland annat finns Kurragömma-kaninen. Jojo räknar till 10, medans barnet gömmer den magiska moroten. När Jojo räknat färdigt börjar han leta efter moroten i rummet. När han hittar den blir det kramkalas. Bumping Car är en radiostyrd bil för de yngsta med en mycket lättanvänd fjärrkontroll. Kör du in i något vänder bilen, men krockar du får många gånger kastas kaninen Jojo ur. Splashing är en motordriven badleksak som automatiskt börjar köra när den kommer i kontakt med vatten. Kaninen Jojo kör omkring i badet och sjunger och sprutar vatten. På den officiella hemsidan skriver man: “Ouaps is focused on one single mission: learning through entertainment.Det finns ytterligare ett par leksaker med Jojo. För mer information om dessa, priser och återförsäljare kontakta leverantören
Cbiz Partner.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.