Nyheter

Klämförpackningar CherubBaby för egen barnmat

Klämförpackningar har blivit populära bland både barnmatstillverkarna och barnfamiljerna. Med barnmatspåsarna från CherubBaby kan även du som gör din egen barnmat förvara och servera maten i en klämpåse.

Klämförpackningar CherubBaby för egen barnmat

Påsarna skall vara tillverkade i tillräckligt stark plast för att tåla tuffa tag och zipförslutning skall vara hållbar till och med för vätskor. När påsarna köps är de sterila och redo att fyllas med mat. Om du vill återanvända klämförpackningarna är det viktigt att du diskar och sköljer påsen och sedan steriliserar den i till exempel en ångsterilisator. Klämpåsarna rymmer upp till 150 ml och kan både frysas och värmas i micron. Rekommenderat pris i butik är 179 kr /20 st matpåsar. Mer information samt lista över återförsäljare kan du hitta hos på den svenska distributören
4ps webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.