Nyheter

Klippan gör söta påslakan för barn

Nya Mumin-filtar, mobiler med skogsdjur och påslakanset nytt från Klippans Yllefabrik.

Klippan gör söta påslakan för barn

Klippans Yllefabrik har sedan tidigare bland annat baby- och barnfiltar i ull och bomull. Nu kommer nya motiv som Bää med ulliga får, Forest med skogsdjur, Africa med vilda djur med flera. De allra flesta filtarna i sortimentet är gjorda av ekologisk bomull eller ekologisk ull.
Bäddset nytt från KlippanNytt för hösten är även en serie fina påslakan och örngott för spjälsäng. Designern Lotta Galve har gjort motiven Forest och Safari med djur i olika färger. Karin Mannerstål står bakom bäddsetet Sweetheart, vitt med röda hjärtan och texten sweetheart. Alla påslakanseten är tillverkade i 100% Öko-tex-certifierad bomull.
Med nya djurmotivLotta Galves olika djurmotiv med svenska skogsdjur och vilda djur från Afrika återfinns också som söt mobil i ull att hänga över sängen, djuren finns på haklappar, förkläden och badhanddukar.För mer information och återförsäljare besök
Klippans Yllefabrik på webben.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.