Nyheter

Kombinerade mammakläder och amningskläder från Boob

Våren 2013 presenterar Boob kollektion av kombinerade gravid- och amningsplagg samt en utökad kollektion underkläder.

Kombinerade mammakläder och amningskläder från Boob

Amningsklänning Simone som passar för både graviditet och amning, amningsbehå Fast Food i randigt rött, omlottklänningen Cookie som är både en gravidklänning och amningsklänning och amningslinne Blossom med dubbelfunktion för graviditet och amning.

– När du blir gravid och ammar och plötsligt lever med en kropp som är i ständig förändring ställs helt nya krav på plaggets funktionalitet och komfort. Kläderna måste vara både sköna och snygga, säger Mia Seipel, grundare och kreativ chef på Boob.Våren 2013 erbjuder Boob en garderob för mammor i alla stadier och former. Förutom en smart kapselgarderob för gravida och en helt ny kollektion av kombinerade gravid- och amningsplagg presenterar Boob en utökad underklädeskollektion med flexibel passform och smarta funktioner för graviditet såväl som amning.Alla plaggen i Boobs kollektion är ÖKO-Tex 100-certifierade och sedan 2008 har Boob utökat andelen grönare material från 20 till 81 procent.Mer information, lista med återförsäljare och Boobs egen webbutik hittar du på
Boobs webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.