Nyheter

Komposterbara barnservisen BecoFeeding

BecoFeeding är ett nytt miljövänligt matset för barn.

Komposterbara barnservisen BecoFeeding

BecoFeeding är ett matset tillverkat av naturliga växtfibrer. Barnservisen kan användas i flera år men så snart du börjar kompostera det påbörjas den biologiska nedbrytningen. Materialet som BecoFeeding tillverkas av är en ersättning för plast gjord av naturliga växtfibrer. Det är ett biokompositmaterial, vilket betyder att det är en blandning av olika biologiskt nedbrytbara material. Nedbrytningsprocessen vid kompostering tar cirka Denna process tar vanligtvis 2 till 3 år beroende på miljöförhållanden.Produkterna ska vara designade med barnets användning i fokus. Det innebär att muggen är utformad för små barnhänder och med rundad form som ska minska spill. Tallrikarna har höga kanter så att maten lättare stannar kvar på tallriken. Varje set består av en mugg och två tallrikar och matseten finns i färgerna grön, blå och rosa.
Pris: cirka 195 kr.Mer information om barnservisen Beco Feeding och andra produkter tillverkade i samma material hittar du hos den svenska distributören
BabyNord AB.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.