Nyheter

Kudde mot platt huvud från Candide nu i ekologisk bomull

Candides storsäljare Pandakudden, en kudde som förebygger skallasymmetri, finns nu i ekologisk bomull och med fler färger att välja bland.

Kudde mot platt huvud från Candide nu i ekologisk bomull

Candides Pandakudde är en liten, smidig och säker babykudde med ergonomisk form för att förebygga så kallad lägesbetingad skallasymmetri eller platt-huvud. Kudden minimera också kvävningsrisken och hjälper till att vibehålla nackens raka linje.Kudden har en ergonomisk urgröpning för att avlasta tryck på babyns skalle utan att höja huvudet nämnvärt. Det gör att barnet kan vända sig åt sidorna och kudden fixerar inte huvudet. Panda babykudde har ett fast innehåll av mjukt viscoelastiskt skum (memoryfoam), som memorerar skallens naturligt runda form. På så sätt hjälper Panda babykudde till att förebygga skallasymmetri. Fyllningen i Panda Babykudde är dessutom formpressad och innehåller inga lösa partiklar som kan orsaka kvävning.Nu finns Pandakudden i ekologisk bomull och med fler färger att välja bland. Cirkapriset är 199 kronor.Mer information finns på leverantören Rollabouts konsumetshop
BabySafe.nu.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.