Köpguider

Kungliga prylar för prinsar och prinsessor

Den 20 februari 2014 föddes en ny svensk prinsessa. Men självklart ser vi alla våra underbara barn som våra egna prinsar och prinsessor och vill behandla dem därefter! BarnNet.se har samlat de finaste barnprodukterna värdiga att bäras och användas av alla våra små kungligheter. Och kanske får prinsessan Madeleine och hennes Chris också några tips på …

Prinsessdrömmar

Med en vacker slöja och krona kan vem som helst förvandlas till en sagoprinsessa!Prinsessan på bildens rosa krona och slöja finns också som gul krona med rosa slöja, tillverkare Kids Concept.

Pris: 119 kronor hos Blå Elefant. Den gula kronan med rosa slöja finns för 79 kronor hos bo & busa

För fler återförsäljare besök Kids Concepts hemsida.


Bädda kungligt

Petit Royal heter Elodie Details serie med kungliga kronor. Här ser vi inredningsprodukterna förvaringskorg, påslakanset, spjälskydd och sovpåse. Kronan finns även på regnskydd till vagnen, åkpåse och skötväska.

Pris:besök Elodie Details webbutik för priser.


Royal på möbler och textil

Möbeltillverkaren Troll har en möbelserie som heter Royal med bl a skötbord, spjälsäng, juniorsäng och garderob. Textiltillverkaren NG Baby kompletterar med textilserien Royal som bl a omfattar amningskudde, skötbädd, påslakan och badcape.

Pris: besök Jollyroom.se som har stora delar av sortimentet.

Eller se alla produkter på NG Babys webbsida.


Sessorna på slottet

Lektält med gott om plats plats för både prinsar och prinsessor, från Kids Concept.

Pris: 299 kronor hos Barnparadiset.se

För fler återförsäljare besök Kids Concepts hemsida.


Född för fest

Varför vänta, när frack finns i babystorlek? Med en skön sparkdräktsfrack kan lillprinsen följa med på kungamiddagen direkt. För prinsessor finns klänning med pärlhalsband. Finns i storlek 62 till 80.

Pris: 380 kronor för frack eller klänning

Finns att köpa hos The Tiny Universe.


Drottning eller kung?

Ibland vill prinsar och prinsessor leka drottning eller kung och då finns det en mängd olika maskeradkläder att välja mellan.

Dessa kommer från Minisa, Fantasikompaniet och Den goda fen.


Även dockan är prinsessa

Från tyska Pinolino kommer även en serie dockleksaker med krona i guld. Här en ursät dockvagga med sänghimmel, med matchande garderob för dockkläder och en dockvagn i trä för de yngsta barnen.

Pris:från 995 kronor. Besök webbutiken Trä-Otto som säljer Pinolino.

Eller kontakta svenska leverantören Prinskronan.


Prinsesstårta ska det så klart vara!

Helst ska du förstås fira med en riktig prinsesstårta. Vill du däremot ha en tårta att leka med finns prinsesstårta i velour från Bombadill. Välj mellan rosa eller grön ”marsipan” och hel eller i som bakelse. Dessutom finns en läcker sittpuff i form av en prinsesstårta!

Pris: 199 kronor för en liten tårta hos Barnparadiseet.se

För fler priser och återförsäljare besök Bombadills hemsida


Kunglig vagga

Glada Grodan har en söt vagga i gammal stil med en handsnidad krona. Kan beställas i valfri färg.

Pris: 2 800 kronor hos Glada Grodan.


Slott att ta med

När man är iväg på längre utflykter eller semester är det praktiskt med en lekväska. Den här väskan är inte bara en väska utan också ett slott eller riddarborg full med figurer som inspirerar till fantasifull lek.

Pris: 399 kronor hos ABC Leksaker

För fler återförsäljare besök oskar & ellens webbsida.


Uppåt väggarna

Hos danska The Wall Company kan du beställa en uppsjö av olika väggdekaler, bland annat detta härliga slott. Du väljer själv vilken av 26 olika färger du vill ha på slottet som finns i 8 storlekar från 40×55 cm till 90×120 cm.

Pris: från 249 danska kronor

Beställer gör du på The Wall Company.


Sov så sött

Sött påslakanset till din lille prins eller prinsessa. Seten finns i flera olika färger och du väljer om du vill ha brodyren Little Prince eller Little Princess. Sängkläderna är i 100 % Ökotex-märkt bomull.

Pris: Set med örngott och påslakan kostar 225 kronor, spjälskydd 240 kronor

Finns hos webbutiken Barnparadiset.se.


Spjälsäng med krona

Söt spjälsäng där gavlarna är gjorda som kronor med handsnidade guldbollar som kronan på verket. Sängbotten kan ställas i två lägen och du kan beställa sängen i valfri färg.

Pris: 4 500 kronor hos Glada Grodan.


Inredning för prinsessor

Kid’s Concept har en inredningsserie som heter Prinsessan Märta. Här finns mängder av små och stora inredningsdetaljer med prinsesskrona på som förgyller barnens rum.

Pris: För återförsäljare och priser besök Kid’s Concepts hemsida.


Silver eller guld?

Nappar och napphållare kan att matcha till kronan på huvudet? Välj om du vill ha guld eller silver. Napparna tillverkas av Esska och passar från ca 3 månader.

Pris: ca 79 kronor för napparna och napphållare ca 99 kronor hos Elodie Details.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.