Nyheter

Laila Bagge designar kollektion för att hjälpa sjuka barn

En del av intäkterna för kollektionen ”Mucka inte!” går till Ronald McDonalds barnfond.

Laila Bagge designar kollektion för att hjälpa sjuka barn

Laila Bagge är ambassadör för Ronald McDonalds barnfond som står bakom satsningen på Ronald McDonald hus, ett hemlikt boende för svårt sjuka barn och deras familjer nära specialistsjukhusen i Sverige. För att stötta insamlingen har Laila Bagge designat en egen kollektion kläder och armband där en del av intäkterna går direkt till arbetet för att hjälpa fler barn och familjer.

Kollektionen görs i samarbete med The Brand samt Rock by Sweden och går under namnet ”Mucka Inte!”. Idén har växt fram efter Lailas besök på Ronald McDonald husen. Hon ville skapa ett uttryck som är starkt, engagerande och som man reagerar på. ”Mucka inte står för varje barns och familjs kamp mot sjukdomen, jag vill få så många som möjligt att engagera sig och skicka extra kraft till de drabbade så att de orkar kämpa och vinna mot den tuffa sjukdomen”, säger Laila Bagge.

Kollektionen består av t-shirts för barn och vuxna, mössor och armband. Priserna ligger mellan 99 och 299 kronor och produkterna kommer bland annat att finnas på Babyshop.se och hos The Brands återförsäljare.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.