Nyheter

Little Jalo gör åkpåse i ekologiskt lammskinn

Little Jalo gör åkpåsar, filtar och mössor i ekologisk lammskin och bomull.

Little Jalo gör åkpåse i ekologiskt lammskinn

Little Jalo är ett nytt svenskt företag startat av fyrbarnsmamman Marie Sammeli. I kollektionen finns stilrena babyprodukter av det lite lyxigare slaget. Bland annat finns härliga åkpåsar i ekologist lammskinn i både vitt och brunt.I samma fina skinn finns även mössor, vantar och tofflor i storlekar som bassar baby och barn från 0 till upp till 3 år.
Smart filt och skötbäddLittle Jalos har även en kombinerad åkpåse, skötbädd och filt som passar lika bra i vagnen som i vaggan eller spjälsängen. Den är smidig att rulla ihop och går lätt att ta med sig och använda som ett skötunderlag eller filt. Åkpåsen är tillverkad i ekologisk bomull men ett lite kraftigare piketyg på utsidan och ett mjukt slätt tyg på insidan.
Stickade mössor och vantarI Little Jalos kollektion finns även söta stickade mössor och vantar i stickad mössa i mjuk cashmere med inslag av angora. Det finns också bomullsmössor samt snuttefiltar och babyfiltar i ekologisk bomull.Sist men inte minst finns den vita Jalokaninen, ett gossedjur som även funkar som en liten kudde i mjukt lammskinn. För mer information och återförsäljare besök
Little Jalos hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.