Nyheter

Madrasspaket från AeroSleep ger små barn bättre sömn

Nu lanseras AeroSleeps madrasspaket ”Säker Sömn”.

Madrasspaket från AeroSleep ger små barn bättre sömn

AeroSleep utvecklar sovprodukter för de yngsta och säkerställer att barnet kan andas obehindrat i en säker och hälsosam sovmiljö. Nu lanseras en ny madrass-serie där du kan välja bland tre lyxiga utföranden med hög säkerhet och komfort; Essential, Evolution och Natural. Samtliga madrasspaket består av en madrass och ett madrasskydd och är en bra helhetslösning för ett sovande barn.
Madrasspaketet Säker Sömn Essential består av en madrass med madrassfyllningen Airfelt och ett unikt madrasskydd med 3D-struktur som tillåter luften att cirkulera så att barnet kan andas fritt och har en optimal kroppstemperatur. Madrassen är 10 cm tjock (densitet 30 kg/m2) och finns i storlekarna 60 x 120 cm och 70 x 140 cm.
Madrasspaketet Säker Sömn Evolution består av en madrass i kallskum och ett unikt madrasskydd med 3D-struktur. Madrassen är 11 cm tjock (densitet 35 kg/m2) och finns i storlekarna 40 x 90 cm, 60 x 120 cm och 70 x 140 cm.
Madrasspaketet Säker Sömn Natural är det lyxigaste sömnpaketet med fokus på miljö och består av en madrass i kallskum i naturmaterialet Naturalis och ett unikt madrasskydd med 3D-struktur (av bambu). Madrassen är 11 cm tjock (densitet 35 kg/m2) och finns i storlekarna 60 x 120 cm och 70 x 140 cm.Mer information hittar du på
AeroSleeps hemsida .

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.