Nyheter

Märklappar med foto

Nu finns ett nytt alternativ för märkning av barnens kläder och prylar – en märklapp med foto på istället för barnets namn.

Märklappar med foto

Borttappade vantar eller förväxlade sockor på dagis tillhör vardagsmaten för de flesta småbarnsföräldrar. Här kommer nu ett alternativ till traditionella etiketter med namn på: märklappar med barnets foto. Förhoppningsvis blir det lite enklare för barnen själva att hålla reda på sina saker med ett foto!

Lapparna görs av strykbart papper och kommer 48 st på en karta. Fotolapparna kan sedan strykas på tröjor, mössor, vantar, eller på snuttefilten. Allt funkar så länge plagget eller prylen är stryktåligt. Etiketterna ska strykas på med 170 grader och ska sen tåla att tvättas i 60 grader utan att falla bort.Ett ark med 48 bilder (22 x 30 mm) kostar 230 kr.

Etiketterna finns att beställa på www.exitosweden.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.